Welkom bij onze bloemenwinkel in Schiedam!

Wij zijn een bloemenwinkel die alles biedt wat u zoekt: binnen en buitenplanten, bloemen, boeketten, rouwstukken, bruidsboeketten en abonnementen, zowel voor consumenten als bedrijven. Sinds 1975 zijn wij een begrip in Schiedam en hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van de mooiste bloemen en planten van hoge kwaliteit.

In oktober 2018 hebben wij Boko Flowers overgenomen. Sinds onze feestelijk opening is ons creatieve team direct aan de slag gegaan om onze klanten te verrassen met de beste en meest verse bloemen voor een aantrekkelijke prijs.

De winkel wordt gerund door de eigenaren Bonita en Steven de Bruin. Steven werkt al 20 jaar in de bloemenbusiness. Bij Boko Flowers kunt u altijd rekenen op een vriendelijke service met een persoonlijk tintje.

Wij vinden het natuurlijk belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Wij doen altijd een stapje extra. Bezorgen niet alleen in Schiedam en omstreken, maar ook daarbuiten weten onze trouwe klanten ons te vinden.

Ons team bedenkt regelmatig leuke acties, zoals voor Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag en voor alle feestdagen die gezelliger worden met een mooi Boko-Boeket!

Boko Flowers, kleurrijk, creatief en dat allemaal voor een opvallend aantrekkelijke prijs!